Vi är en lite annorlunda cykelverkstad!

Cykelköket startade 2014 som en volontär kraft att dela kunskap och verktyg kring cykling och cykelmekanik Den andan lever kvar på Cykelköket i Solna och syftet med detta initiativ har alltid varit att höga cykelns status och främja cyklandet i vår stad. Du kan således komma till oss och laga din cykel och förkovra dig i cykelkunskap. Vi har de flesta verktyg du kan tänks behöva för att laga din cykel eller bygga en. Vi har även ett stort reservlager med begagnade delar som kan hjälpa dig att komma tillrätta med just ditt problem.

Alla är välkomna att delta i verksamheten så länge intresset finns att lära sig cykelmekanik, oavsett ålder och kunskapsnivå. Folkbildning och kollektivt lärande är centralt i verksamheten så oavsett kunskapsnivå är man välkommen att ta del av och engagera sig i verksamheten.

 Cykelköket fungerar även som en återvinningscentral för kasserade och övergivna cyklar och cykeldelar. 
Vår målsättning är att samarbeta med hyresvärdar, återvinningscentraler och privata aktörer för att samla in cyklar, som sedan kan erbjudas som renoveringsobjekt.

Vi har dock utvecklat en till ådra och det är att vi numera även säljer cyklar och utför reparationer samt hyr ut cyklar. Detta har vi antagit oss som en naturlig utveckling av vår verksamhet då många efterfrågat denna service och vi sett ett sätt delvis kunna försörja oss på det vi älskar att göra.

/Esteban Bravo, grundare av Cykelköket i Solna

Cykelköket Solna

Förening

Organisationsnummer: 802475-9196
Säte: Solna
Adress:
 Spetsgatan 4
, 169 64 Solna

Cykelköket saknar för tillfället styrelse
Personer som har hand om driften av föreningen är:
Esteban Bravo, esteban@cykelkoketsolna.se
Thomas Rörby, thomas@cykelkoketsolna.se


Cykelköket AB

Aktiebolag

Organisationsnummer: 559029-5175
Säte: Upplands Väsby
Besöksadress: Spetsgata 4, Solna
Postadress: Näckrosvägen 17, 91460 Upplands Väsby

Vi som jobbar med Cykelköket som förening och företag.

Esteban Bravo
estebancykelkoketsolna.se
Thomas Rörby
thomas@cykelkoketsolna.se